sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Vaalennuskäsittelyt


Vaalennuksessa on kyse hiusten vaalentamisesta kemiallisesti. Vaalennusaineita on jauheena ja voide-muodossa. Vaalennusaine sekoitetaan vetyperoksidiin, yleensä suhteessa 1:2. Seoksesta tulee paksu puuromainen massa. Mitä paksumpi, sitä voimakkaampi tulos. Massa muodostuu hapetteesta (vetyperoksidi) ja alkaalista. Liian voimakas hapete voi katkaista hiukset. Mitä voimakkaampi hapete, sitä vaaleampi lopputulos.  

Käyttöohje KC bleach, pölyämätön vaalennusjauhe. 
  1. Sekoita 1:2 suhteessa jauhe+hapete 
  1. Levitä massa kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa n.15-45min, toivotun vaalennustuloksen mukaan.  
  1. Pese hiukset sopivalla shampoolla ja huuhtele huolellisesti, hoida hiukset asianmukaisella hoitoaineella lopuksi. 
• käytä aina suojakäsineitä 
• seuraa vaalennusprosessia koko ajan! 

Valkaisumassa voi alkaa lämmetä/savuta, jos näin käy niin asiakkaalla on kuparisuoloja hiuksissa. Lämpötila voi nousta liian nopeasti ja valkaisu edetä liikaa.  
Kuiva valkaisujauhe pölyää, ja sen pöly ei tee hyvää silmille ja hengityselimille; käytä kohdepoistoimuria tai sekoituskaappia. Jauhe säilytetään kuivassa tilassa, huoneenlämmössä ja suljettuna. Hapete menettää tehonsa, jos korkki jää auki.   

KCbleach Varoitukset: Varo tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi ja ota yhteys lääkäriin. Käytä hanskoja. Noudata aina käyttöohjeita huolellisesti. Pidä tuote lasten ulottumattomista. Tarkoitettu ainoastaan hiusten vaalentamiseen. Vain ammattikäyttöön.  

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti